28.3.06

AINO: Matka sen kuin jatkuu


Tiistaina 28.3.2006

Ensi perjantaiksi suunniteltu kotiinpaluu alkoi häämöttää niin uhkaavan lähellä, että meitä kävi ahdistamaan. Ratkaisu: päätimme jäädä tänne vielä pariksi viikoksi. Hankesuunnittelussa onkin ollut työtä paljon enemmän kuin olisimme arvanneet, ja tekee mieli päästä hommassa selkeämpään tulokseen kuin alkuperäiseen paluupäivään mennessä olisi ollut mahdollista. Siispä myös tämä hiekanjyvien sirottelu jatkuu suurin piirtein huhtikuun 13. päivän tienoille.

Nyt olemme lähdössä pariksi päiväksi Karakon kylään, missä Heidi edellisellä Malin-matkallaan vietti paljon aikaa. Kuulumisiin taas reissun jälkeen!

Heidi lisää: Yllä kuvassa aito hankesuunnitteluhetki Togolan perheen työpöydän äärestä. Aino tuottaa tekstiä ja minä yritän helpottaa meidän molempien tukalanhikistä oloa löyhyttämällä viuhkoilla tuulenvirettä kahteen suuntaan. Vaatii muuten jonkinmoista motoriikkaa..

4 Kommentit:

Anonymous Tuuli kirjoitti...

Ou jee, niin hyvä, että voitte olla siellä pidempään! Ja niin jännää, kun olette päässeet myös näihin hupaisiin mies-nais-keskusteluihin.

Istun Dodon toimistolla ja ulkona sataa lätsähtelevää räntää. Mitä tämä oikein on, melkein huhtikuu!

29/3/06 07:38  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

tosi mielenkiintoista lukea teidän matkapäiväkirjaa!!

29/3/06 08:15  
Anonymous tea kirjoitti...

Hip, ja minä tosi iloinen myös, että voitte olla ja että olette tehokkaita ja väännätte niitä ideoita ja mietitte kaikki maailman mahdollisuudet. Pitäkää huolta, olette ihania :).

30/3/06 15:42  
Anonymous Janne kirjoitti...

Sua kaivataan jo takaisin Suomeen, mutta toisaalta täällä on niin harmaata, että parempi olla Aafrikassa. Kivoja teidän tekstit, saisiko lisää kuvia? Terv. Janne

4/4/06 09:46  

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home